Skip to main content

MediFitness bij Uwfysio

MediFit is op afspraak verantwoordelijk sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.

MediFit bij UwFysio

MediFit is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij het trainingsschema zodanig is opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen toch kunt sporten. Daarnaast is MediFit ook voor iedereen die al bekend is met fitness maar op een verantwoorde manier wil fitnessen.
Wanneer u voor het eerst bij ons komt nemen wij een fitness intake af om zo uw belastbaarheid te bepalen.

Wat houd medifit in?

UwFysio bied op aangewezen momenten MediFit aan (bel of mail voor de aangewezen momenten). Dit is op afspraak verantwoordelijk sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Maximaal zullen er vijf personen sporten onder begeleiding van één fysio. Zo bieden wij de beste begeleiding en hebben wij u goed in het oog.

Aanvullend pakket op?

MediFit kan een verlenging zijn van uw revalidatie wanneer uw aanvullende verzekering niet meer toegankelijk is. UwFysio zal uiteraard zijn of haar best doen om binnen uw pakket te blijven, echter is dit niet altijd mogelijk. Dan kan er op een relatief goed betaalbare manier de revalidatie voortgezet worden.

Kosten:

Er zijn twee soorten abonnementen; één of twee maal per week sporten. Het abonnementen gaat altijd per eerste van de maand in.

Fitness intake:   €32,50

1x per maand:    €27,50

2x per maand:    €42,50

 

Direct afspraak maken

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

   Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden