Fysiotherapie aan huis

UwFysio stelt zich flexibel op, aan huis of op de praktijk, verwijzing of geen verwijzing!

Fysiotherapie aan huis in Utrecht, Zuilen en Ondiep

U kunt verschillende redenen hebben waarom u niet naar UwFysio zou kunnen komen; u bent slecht ter been, net geopereerd, u heeft geen vervoer, onvoldoende tijd, het is slecht weer of u vindt het gewoon makkelijker? Geen probleem! UwFysio komt in Utrecht Zuilen en Ondiep gewoon naar uw huis of werk, zonder extra kosten! Vaak komt de fysiotherapeut enkel en alleen bij u thuis wanneer u hiervoor een verwijzing heeft gekregen van uw huisarts of specialist in het ziekenhuis. Deze krijgt u meestal alleen wanneer u net geopereerd bent of dusdanig slecht ter been bent dat uw lichaam het niet toe laat buitenshuis te komen.

Wat kunt u verwachten van fysiotherapie aan huis?

In welk geval dan ook neemt UwFysio de tijd voor u om zo de kwaliteit te leveren die u mag verwachten. Dezelfde fysiotherapeutische resultaten kunnen ook thuis of op het werk behaald worden, al is het vaak wat creatiever denken. Hierbij moet u denken aan behandelingen op bed, bank of stoel. Ook zijn er vaak in huis middelen om te trainen/ oefenen. Zo is een pak melk al gauw een dumble van 1 kilo, of de deurpost oefenmateriaal om te mobiliseren (rekken), en zo zijn er nog vele andere voorbeelden. Tevens kan een behandeltraject bestaan uit een combinatie van behandelingen aan huis en op de praktijk.

Direct afspraak maken
Fysiotherapie Utrecht

Tot waar (postcodegebied) kunt u fysiotherapie aan huis krijgen?

Aangezien wij de kosten op ons nemen om bij u aan huis te komen moeten wij helaas grenzen stellen. Zo leveren wij alleen fysiotherapie aan huis in Utrecht Zuilen en Ondiep om het voor ons behapbaar te houden. Woont u of werkt u in postcodegebied 35513552355335543555 (klik op uw postcode om direct in Google Maps het gebied te bekijken) dan komen wij graag bij u langs.

UwFysio stelt zich flexibel op, aan huis of op de praktijk, verwijzing of geen verwijzing!

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

   Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

  Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden