Fysiotherapie aan huis

UwFysio stelt zich flexibel op, aan huis of op de praktijk, verwijzing of geen verwijzing!

Fysiotherapie aan huis in Zuilen en Ondiep

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet naar de praktijk van UwFysio kan komen; u bent slecht ter been, net geopereerd of u heeft geen vervoer. In deze gevallen kunnen wij aan huis aan behandelen. Door uw thuissituatie te zien kunnen wij een goede inschatting voor uw maken wat mogelijk is. Hierdoor kunnen wij uw allerlei adviezen meegeven om uw zelfredzaamheid vergroten en uw veiligheid te waarborgen.
Wanneer u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist uit het ziekenhuis kunt u fysiotherapie aan huis krijgen. Deze verwijzing krijgt u als u net geopereerd bent of als u slecht ter been bent en niet zelf naar onze praktijk kunt komen. In andere gevallen kunt u altijd een verzoek doen om een van ons naar uw thuissituatie te kijken. Wij zorgen ervoor dat u veilig in huis kan rond bewegen of u oefeningen aanleren in een vertrouwde omgeving. Zo krijgt u weer grip op de klachten en kunt uw dagelijkse taken weer oppakken.

Wat kunt u verwachten van fysiotherapie aan huis?

In welk geval dan ook neemt UwFysio de tijd voor u om zo de kwaliteit te leveren die u mag verwachten. Dezelfde fysiotherapeutische resultaten kunnen ook thuis of op het werk behaald worden, al is het vaak wat creatiever denken. Hierbij moet u denken aan behandelingen op bed, bank of stoel. Ook zijn er vaak in huis middelen om te trainen/ oefenen. Zo is een pak melk al gauw een dumble van 1 kilo, of de deurpost oefenmateriaal om te mobiliseren (rekken), en zo zijn er nog vele andere voorbeelden. Tevens kan een behandeltraject bestaan uit een combinatie van behandelingen aan huis en op de praktijk.

Direct afspraak maken
Fysiotherapie Utrecht

Tot waar (postcodegebied) kunt u fysiotherapie aan huis krijgen?

Aangezien wij de kosten op ons nemen om bij u aan huis te komen moeten wij helaas grenzen stellen. Zo leveren wij alleen fysiotherapie aan huis in Utrecht Zuilen en Ondiep om het voor ons behapbaar te houden. Woont u of werkt u in postcodegebied 35513552355335543555 (klik op uw postcode om direct in Google Maps het gebied te bekijken) dan komen wij graag bij u langs.

UwFysio stelt zich flexibel op, aan huis of op de praktijk, verwijzing of geen verwijzing!

Maak nu een afspraak bij ons

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

   Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

  Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden