Skip to main content

Disclaimer

Onderstaand vindt u onze disclaimer.

UwFysio stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze diensten en een bezoek brengt aan onze site. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in regelingen, richtlijnen, inzichten en werkwijzen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Beschreven klachtenpatronen en fysiotherapeutische aanpak is enkel bedoeld als informerend. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, of informatie in andere vorm komen toe aan UwFysio. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen mag niet worden gewijzigd of gereproduceerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van fysiosportief.

Deze site kan links bevatten naar externe sites. UwFysio is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Overleg over onze disclaimer? Neem contact op met UwFysio op 030 – 24 21 444 of via info@uwfysio.com

Maak nu een afspraak bij ons

Afspraak maken