Ontmoet UwFysio

In en buiten onze fysiotherapiepraktijk begeleiden wij iedereen met een lichamelijke klachten, van jong tot oud. UwFysio staat dag in dag uit voor kwalitatief hoogstaande Fysiotherapie.

Bryan

Fysiotherapeut/eigenaar

De passie om de mens en de daarbij horende klacht te helpen is iets wat al vanaf het begin van mijn studie aanwezig is. Door de jaren heen heb ik meer expertise en ervaring gekregen in het behandelen van de klacht, maar het vaak gemiste aspect van de mens achter de klacht op zijn gemak stellen wordt daarbij helaas vaak gemist. Ik vind het zeer belangrijk dat er in een ontspannen en informele sfeer op de juiste wijze naar het einddoel wordt gewerkt.

Mijn visie op het vak is nog zeer breed, ondanks dat er wat meer de nadruk op bepaalde takken binnen ons vak is gelegd wil ik er vooral voor zorgen dat ik nooit de oogkleppen op zet en het gehele plaatje uit het oog verlies. U kunt bij mij voor alle klachten terecht maar door de tijd heen heb ik meer expertise opgedaan in o.a. het hoofd/nek/kaak gebied en binnen de sportwereld (SC Heerenveen, WK/EK Ultimate Frisbee, WK/EK baanwielrennen).

Werkzaam in Zuilen:
Dinsdag: 17:00 - 21:30
Woensdag: 13:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 13:00

Werkzaam in Ondiep:
Dinsdag: 13:00 - 17:00

BIG nummer zorgverlener: 99915355004

Michael

Fysiotherapeut/eigenaar

Ik ben een zeer sociale en sportieve fysiotherapeut die graag van een babbeltje houd. Om patiënten van hun klachten te verhelpen en tevens wat gezelligheid te bieden vind ik met mooiste van mijn vak. Door mijn brede interesse binnen de fysiotherapie behandel ik van jong tot oud, sporters of geen sporters.

Wat ik erg belangrijk vind is dat de patiënt en ik samen bepalen wat de beste route is om te bewandelen. Ik heb de expertise, maar de patiënt heeft de doelstelling/ verwachting, we moeten het dus samen doen.

Wanneer u specifiek met sport klachten komt dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn CIOS opleiding, fysiotherapie, Fit!vak, verscheidenheid aan sportervaringen, hersteltrainerschap en (medical) tape ervaring kan ik u perfect begeleiden in uw: revalidatie, trainingsschema’s, sportbegeleiding, tapen enz.

Werkzaam in Zuilen op dinsdag, woensdag en donderdag.

BIG nummer zorgverlener: 19918673204

Daisy

Msc Manueel Therapeut

Zodra ik een studiekeuze moest maken wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Het heeft mij vanaf het begin getrokken samen met de patiënt naar een doel te kunnen werken en zo een verbetering in het dagelijksleven te kunnen bewerkstellen. Ik vind het van belang dat de mens als geheel centraal staat en niet gefocust wordt op één aspect van de klacht. De methode mobilizing awareness sluit hierop aan. Deze methode zet ik veelal in bij mensen met chronische pijn. Hierbij kijken we samen welke bewegingspatronen u gebruikt en welke spiergroepen door de jaren heen ‘vergeten’ zijn en een andere manier van bewegen is aangenomen. Met oefeningen en bewegingstechnieken raakt u weer bewust van deze spieren en een ‘normaal’ bewegingspatroon. Dit met als doel de bewegingsvrijheid van het lichaam weer terug te krijgen.

Ik ben breed geschoold en heb ervaring opgedaan binnen verschillende doelgroepen. Van de gehandicapte zorg tot in de sport en revalidatie. Ook heb ik in de afgelopen jaren mijn expertises ingezet en verrijkt voor verschillende vrijwilligersprojecten in binnen en buitenland. Zoals voor de zonnebloem, rode kruis, maar ook projecten in Nepal en Sri Lanka ter ondersteuning van de ontwikkeling van gehandicapten kinderen die hier geen zorg krijgen.

U kunt bij mij terecht met allerlei klachten binnen het houdings- en bewegingsapparaat, ik ben extra geschoold in de behandeling van hoofdpijnklachten en chronische pijn. Verder blijf ik mij verdiepen en ontwikkelen in het vak fysiotherapie om voor u klaar te staan met de meest recente technieken.

Werkzaam in Zuilen op de volgende dagen; Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag

BIG nummer zorgverlener: 39917223104

Jaelle

Fysiotherapeute

Volgt zsm.

Werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag

Ulijn

Fysiotherapeute

Ik ben sinds 2018 fysiotherapeut en ben een sociale en leergierige fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan op verschillende vlakken. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in aangepast sporten tijdens revalidatie (protheses/amputaties/neurologische problemen), waarbij ook het mentale aspect heel belangrijk was. Daardoor kijk ik nu verder dan alleen de lichamelijke klacht. Daarna heb ik veel ervaring op gedaan met orthopedische klachten in mijn werk, met name rug-, nek- en knieklachten. Tevens heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Medical Tapig en Dry Needling.
Ik denk graag in oplossingen en probeer dan ook continu mijn behandeling aan te passen om de juiste doelen te behalen. Dit wil ik ook graag in overleg doen met de patiënt, want uiteindelijk moeten we samen het gewenste doel bereiken.
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik sinds 3 jaar acrobatiek trainster in Hoograven, na dit zelf 10 jaar gedaan te hebben. Hierdoor heb ik ook een brede kennis over acrobatiek en turnsport. Heeft u daar specifieke vragen over, dan help ik u graag verder.

Werkzaam in Zuilen op maandag tot en met vrijdag.

BIG nummer zorgverlener: 29924650804

Els

Fysiotherapeute

Volgt zsm.

Werkzaam op:
Maandag: 13:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00

Romy

Fysiotherapeute

Het leukste aan mijn vak vind ik dat je nooit uitgeleerd bent. Ik ben leergierig en blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen om zo de beste therapie te bieden.

Graag bied ik behandelingen die afwisselend zijn en hou ik ervan om gezellig een praatje te maken. Ik vind het daarnaast belangrijk om tijdens het behandeltraject samen te werken met mijn patiënt. Ik evalueer tijdens het traject regelmatig of de neuzen nog dezelfde kant op staan en wat de verwachtingen zijn van mijn patiënt. Dit is in mijn ervaring de sleutel tot een effectieve behandeling en een fijne samenwerking tussen patiënt en therapeut.

Graag sta ik voor u klaar!

BIG nummer: 59931609504

Werkdagen:
Maandag: 08:00 - 13:00 (Zuilen)
Woensdag: 08:00 - 13:00 (Zuilen)
Vrijdag: 08:00 - 18:00 (Ondiep)

Patiënten gingen u voor
3489
Aantal behandelingen p.w.
350
Beoordeeld met een
9
Raad ons aan
94
Fysiotherapie Utrecht

UwFysio;
uw klacht, onze zorg

In en buiten onze fysiotherapiepraktijk begeleiden wij iedereen met een lichamelijke klachten, van jong tot oud. Wij willen u op een zo optimaal mogelijke manier van fysiotherapeutische zorg voorzien. Dit doen wij door gezamenlijk met u de klacht te bekijken en hier middels een persoonlijke aanpak een zo optimaal mogelijk traject voor samen te stellen.

Onze begeleiding blijft constant in beweging, wij zullen ons als praktijk inzetten om continu in te blijven spelen op de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Door een ruim aanbod van specialisaties/interesses binnen ons personeel is er voor iedereen een passende oplossing te vinden.

Probleem verholpen na 5 sessies

96%

Klant tevredenheid

94%

Contact met alle zorgverzekeraars

100%
Onze behandelingen
Kwalitatief hoogstaande fysiotherapie

Wij willen u optimale kwaliteit leveren. Daarom zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekend dat al onze fysiotherapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg. Ook zijn onze fysiotherapeuten ingeschreven in het register voor de Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG).

Tenslotte werken wij met de klachtenregeling van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

   Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

  Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden