Over ons

In en buiten onze fysiotherapiepraktijk begeleiden wij iedereen met een lichamelijke klachten, van jong tot oud. UwFysio staat dag in dag uit voor kwalitatief hoogstaande Fysiotherapie.

Ontmoet UwFysio team

UwFysio is tegenwoordig niet meer weg te denken in Zuilen, Utrecht.
In onze praktijk, welke voldoet aan alle hedendaagse eisen, zullen wij u als fysiotherapeut helpen om u zo optimaal mogelijk te kunnen laten bewegen.

Binnen en buiten onze praktijk helpen wij u met uw lichamelijke klachten door middel van actieve en passieve vormen van fysiotherapie. Wij zullen u begeleiden in het proces naar herstel en u van de juiste informatie voorzien om herhaling van problemen te proberen te voorkomen.

Bryan

Therapeut

De passie om de mens en de daarbij horende klacht te helpen is iets wat al vanaf het begin van mijn studie aanwezig is. Door de jaren heen heb ik meer expertise en ervaring gekregen in het behandelen van de klacht, maar het vaak gemiste aspect van de mens achter de klacht op zijn gemak stellen wordt daarbij helaas vaak gemist. Ik vind het zeer belangrijk dat er in een ontspannen en informele sfeer op de juiste wijze naar het einddoel wordt gewerkt.

Mijn visie op het vak is nog zeer breed, ondanks dat er wat meer de nadruk op bepaalde takken binnen ons vak is gelegd wil ik er vooral voor zorgen dat ik nooit de oogkleppen op zet en het gehele plaatje uit het oog verlies. U kunt bij mij voor alle klachten terecht maar door de tijd heen heb ik meer expertise opgedaan in o.a. het hoofd/nek/kaak gebied en binnen de sportwereld (SC Heerenveen, WK/EK Ultimate Frisbee, WK/EK baanwielrennen).

Ik ben aanwezig in de praktijk op de volgende dagen:

Dinsdag: 12:00 – 21:30
Woensdag: 12:00 – 21:30
Donderdag: 08:00 – 15:30

Michael

Therapeut

Ik ben een zeer sociale en sportieve fysiotherapeut die graag van een babbeltje houd. Om patiënten van hun klachten te verhelpen en tevens wat gezelligheid te bieden vind ik met mooiste van mijn vak. Door mijn brede interesse binnen de fysiotherapie behandel ik van jong tot oud, sporters of geen sporters.

Wat ik erg belangrijk vind is dat de patiënt en ik samen bepalen wat de beste route is om te bewandelen. Ik heb de expertise, maar de patiënt heeft de doelstelling/ verwachting, we moeten het dus samen doen.

Wanneer u specifiek met sport klachten komt dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn CIOS opleiding, fysiotherapie, Fit!vak, verscheidenheid aan sportervaringen, hersteltrainerschap en (medical) tape ervaring kan ik u perfect begeleiden in uw: revalidatie, trainingsschema’s, sportbegeleiding, tapen enz.

Ik ben aanwezig op de volgende dagen:

Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 12:00 – 21:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur

Marcel

Manueel Therapeut

Ik ben sinds 1997 fysiotherapeut (HU), sinds 2010 manueel therapeut (SOMT) en daarvoor in Maastricht afgestudeerd als bewegingswetenschapper.

Ik werk sinds oktober 2019 bij UwFysio. Ik heb veel ervaring in zowel de eerste als tweede lijn. Zo heb ik bijna 10 jaar als fysiotherapeut in het Diakonessenhuis gewerkt, met name op de afdelingen chirurgie, orthopedie, cardiologie en IC. Sinds 2011 werk ik ook een aantal dagen in mijn woonplaats Wijk bij Duurstede als manueel therapeut in een grote praktijk met veel andere disciplines. Hier ben ik ook onderdeel van het team van ‘kop en lijf’, een multidisciplinair behandelteam voor geneeskundige zorg op zowel lichamelijk als psychisch vlak.

Mijn belangstelling gaat uit naar wervelkolomgerelateerde klachten, zoals lage rugpijn, nekpijn, sommige soorten hoofdpijn, en schouderklachten. Verder vind ik het een uitdaging mensen te helpen met klachten bij beginnende heupartrose.

Ik ben aanwezig in de praktijk op de volgende dagen:

Dinsdag: 16:00 – 20:00
Vrijdag: 16:00 – 20:00

Eva

Therapeut

Sinds december ben ik werkzaam als fysiotherapeute bij UwFysio. Hier werk ik met veel plezier met verschillende patiënten van jong tot oud met diverse klachten. Bij klachten aan een specifiek gewricht kijk ik altijd naar de gehele keten van het lichaam. Zo kunnen bij bijvoorbeeld knieklachten de heup, enkel en zelfs de grote teen een belangrijke rol spelen. Ik houd van actieve benadering waarbij ik zo goed mogelijk probeer te kijken wat de mogelijkheden voor uw thuis, op werk en bij sport zijn, zodat u zich zo min mogelijk beperkt voelt.

Naast mijn werk bij UwFysio volg ik de deeltijd opleiding Fysiotherapie Wetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Deze master brengt mij in staat kritisch te kijken naar de verschillende interventies. In de praktijk wil ik deze kennis toepassen door bij elke patiënt te kijken naar de meest effectieve behandeling passend bij de persoon.

Ik ben aanwezig in de praktijk op de volgende dagen:

Maandag: 12:00 – 21:30
Dinsdag: 09:00 – 13:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 12:00

Daisy

Therapeut

Zodra ik een studiekeuze moest maken wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Het heeft mij vanaf het begin getrokken samen met de patiënt naar een doel te kunnen werken en zo een verbetering in het dagelijksleven te kunnen bewerkstellen. Ik vind het van belang dat de mens als geheel centraal staat en niet gefocust wordt op één aspect van de klacht. De methode mobilizing awareness sluit hierop aan. Deze methode zet ik veelal in bij mensen met chronische pijn. Hierbij kijken we samen welke bewegingspatronen u gebruikt en welke spiergroepen door de jaren heen ‘vergeten’ zijn en een andere manier van bewegen is aangenomen. Met oefeningen en bewegingstechnieken raakt u weer bewust van deze spieren en een ‘normaal’ bewegingspatroon. Dit met als doel de bewegingsvrijheid van het lichaam weer terug te krijgen.

Ik ben breed geschoold en heb ervaring opgedaan binnen verschillende doelgroepen. Van de gehandicapte zorg tot in de sport en revalidatie. Ook heb ik in de afgelopen jaren mijn expertises ingezet en verrijkt voor verschillende vrijwilligersprojecten in binnen en buitenland. Zoals voor de zonnebloem, rode kruis, maar ook projecten in Nepal en Sri Lanka ter ondersteuning van de ontwikkeling van gehandicapten kinderen die hier geen zorg krijgen.

U kunt bij mij terecht met allerlei klachten binnen het houdings- en bewegingsapparaat, ik ben extra geschoold in de behandeling van hoofdpijnklachten en chronische pijn. Verder blijf ik mij verdiepen en ontwikkelen in het vak fysiotherapie om voor u klaar te staan met de meest recente technieken.

Ik ben aanwezig in de praktijk op de volgende dagen:

Maandag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 13:00
Vrijdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00

Thirza

Therapeut

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij UwFysio. Wat mij typeert is mijn luisterend oor en persoonlijke aandacht tijdens de behandeling of training. Tijdens mijn studie heb ik mij onder andere extra verdiept in de psychosomatische fysiotherapie en orthopedie. Ik kijk verder dan uw lichamelijke klacht alleen, lichaam en geest werken samen maar dit moet wel in balans zijn. Daarnaast denk ik graag in oplossingen en mogelijkheden, komen we er met plan A niet uit, dan stappen we meteen over naar plan B.

Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik ook snowboardlessen aan middelbare scholieren. Mocht u zich willen op trainen voor de wintersport of heeft u juist klachten gekregen tijdens het wintersporten dan bent u bij mij op het juiste adres.
Ik ben werkzaam op de volgende dagen/tijden:
Maandag: 12:00 – 21:30
Dinsdag: 08:00 – 13:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 13:00

Patiënten gingen u voor
1561
Aantal behandelingen p.w.
200
Beoordeeld met een
9
Raad ons aan
94
Fysiotherapie Utrecht

UwFysio;
uw klacht, onze zorg

In en buiten onze fysiotherapiepraktijk begeleiden wij iedereen met een lichamelijke klachten, van jong tot oud. Wij willen u op een zo optimaal mogelijke manier van fysiotherapeutische zorg voorzien. Dit doen wij door gezamenlijk met u de klacht te bekijken en hier middels een persoonlijke aanpak een zo optimaal mogelijk traject voor samen te stellen.

Onze begeleiding blijft constant in beweging, wij zullen ons als praktijk inzetten om continu in te blijven spelen op de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Door een ruim aanbod van specialisaties/interesses binnen ons personeel is er voor iedereen een passende oplossing te vinden.

Probleem verholpen na 5 sessies

96%

Klant tevredenheid

94%

Contact met alle zorgverzekeraars

100%
Onze behandelingen
Kwalitatief hoogstaande fysiotherapie

Wij willen u optimale kwaliteit leveren. Daarom zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekend dat al onze fysiotherapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg. Ook zijn onze fysiotherapeuten ingeschreven in het register voor de Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG).

Tenslotte werken wij met de klachtenregeling van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

Fysiotherapie Utrecht

Waarom UwFysio?

  • Kwalitatief hoogstaande fysiotherapie
  • Intake van 1 uur i.p.v. 30 minuten
  • Binnen 48 uur een afspraak
  • Geen verwijzing nodig (DTF)
  • Ruime openingstijden, ook in avond en weekend
  • Behandeling bij ons of bij u aan huis
  • Gecontracteerd met alle zorgverzekeraars
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlUwFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gelokaliseerd in Zuilen, Utrecht

Neem een kijkje in onze praktijk!

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

   Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

  Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden