Skip to main content

Steunzolen

Maak uw schoenen volledig op maat met steunzolen!

Maak uw schoeisel op maat!

UwFysio werkt samen met The Footcare Group. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van steunzolen waarmee wij gezamenlijk het (loop)comfort en algehele ondersteuning kunnen maximaliseren.

Onze therapeuten zijn geschoold en kunnen met geavanceerde apparatuur een uitgebreide voetanalyse maken. Deze analyse kan gebruikt worden als onderzoek maar ook als behandeling van reeds bestaande problemen zoals hielspoor.

Voetscan via de drukmeetplaat

Voetscanning via de drukmeetplaat is een geavanceerde techniek die wordt gebruikt om de drukverdeling en het looppatroon van een individu te analyseren. Aan de hand van het resultaat kan in overleg besloten worden om bijvoorbeeld steunzolen te gaan produceren, deze worden aan de hand van de analyse en bevindingen van de therapeut door een orthopedisch schoenmaker vervaardigd. Indien u aanvullend verzekerd bent dan kun u deze factuur afhankelijk van het afgesloten pakket indienen en vergoed krijgen.

Voordelen van een voetscanning

  • Gedetailleerde analyse van de voet en drukverdelingen zowel statisch als dynamisch;
  • Gepersonaliseerde behandeling door middel van op maat gemaakte steunzolen;
  • Optimalisatie van het loopcomfort;
  • Op maat te maken voor elk soort schoeisel, zowel werk als sportspecifiek. Per schoen zal ook een andere samenstelling van materiaal zijn afhankelijk van de vraag!
  • Monitoren van de vooruitgang middels test en hertest.

Lijkt het u wat, maak dan snel een afspraak!

Direct afspraak maken

Maak nu een afspraak bij ons

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

   Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden

   94% beveelt aan

   Fysio aan huis

  Alle zorgverzekeraars

   Ruime openingstijden