Zodra ik een studiekeuze moest maken wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Het heeft mij vanaf het begin getrokken samen met de patiënt naar een doel te kunnen werken en zo een verbetering in het dagelijksleven te kunnen bewerkstellen. Ik vind het van belang dat de mens als geheel centraal staat en niet gefocust wordt op één aspect van de klacht. De methode mobilizing awareness sluit hierop aan. Deze methode zet ik veelal in bij mensen met chronische pijn. Hierbij kijken we samen welke bewegingspatronen u gebruikt en welke spiergroepen door de jaren heen ‘vergeten’ zijn en een andere manier van bewegen is aangenomen. Met oefeningen en bewegingstechnieken raakt u weer bewust van deze spieren en een ‘normaal’ bewegingspatroon. Dit met als doel de bewegingsvrijheid van het lichaam weer terug te krijgen.

Ik ben breed geschoold en heb ervaring opgedaan binnen verschillende doelgroepen. Van de gehandicapte zorg tot in de sport en revalidatie. Ook heb ik in de afgelopen jaren mijn expertises ingezet en verrijkt voor verschillende vrijwilligersprojecten in binnen en buitenland. Zoals voor de zonnebloem, rode kruis, maar ook projecten in Nepal en Sri Lanka ter ondersteuning van de ontwikkeling van gehandicapten kinderen die hier geen zorg krijgen.

U kunt bij mij terecht met allerlei klachten binnen het houdings- en bewegingsapparaat, ik ben extra geschoold in de behandeling van hoofdpijnklachten en chronische pijn. Verder blijf ik mij verdiepen en ontwikkelen in het vak fysiotherapie om voor u klaar te staan met de meest recente technieken.

Ik ben aanwezig in de praktijk op de volgende dagen:

Maandag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 13:00
Vrijdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00

 

Spoedig weer klachtenvrij!

Afspraak maken