UwFysio is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in de wijk Zuilen. In onze praktijk, welke voldoet aan alle hedendaagse eisen, zullen wij u als fysiotherapeut helpen om u zo optimaal mogelijk te kunnen laten bewegen.

Binnen en buiten onze praktijk helpen wij u met uw lichamelijke klachten door middel van actieve en passieve vormen van fysiotherapie. Wij zullen uw begeleiden in het proces naar herstel en u van de juiste informatie voorzien om herhaling van problemen te proberen te voorkomen.

Waarom UwFysio

  • Kwalitatief hoogstaande fysiotherapie
  • Intake van 1 uur i.p.v. 30 minuten
  • Binnen 48 uur een afspraak
  • Geen verwijzing nodig (DTF)
  • Ruime openingstijden, ook in avond en weekend
  • Behandeling bij ons of bij u aan huis
  • Gecontracteerd met alle zorgverzekeraars
  • Werkwijze volgens officiële en actuele richtlijnen

UwFysio; uw klacht, onze zorg

In en buiten onze fysiotherapiepraktijk begeleiden wij iedereen met een lichamelijke klachten, van jong tot oud. Wij willen u op een zo optimaal mogelijke manier van fysiotherapeutische zorg voorzien. Dit doen wij door gezamenlijk met u de klacht te bekijken en hier middels een persoonlijke aanpak een zo optimaal mogelijk traject voor samen te stellen.

Onze begeleiding blijft constant in beweging, wij zullen ons als praktijk inzetten om continu in te blijven spelen op de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Door een ruim aanbod van specialisaties/interesses binnen ons personeel is er voor iedereen een passende oplossing te vinden.

Wij willen u optimale kwaliteit leveren. Daarom zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekend dat al onze fysiotherapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg. Ook zijn onze fysiotherapeuten ingeschreven in het register voor de Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG).

Tenslotte werken wij met de klachtenregeling van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

Spoedig weer klachtenvrij!

Afspraak maken