Uwfysio

Nieuw: Online Fysiotherapie

By 18/03/2020 No Comments

Fysiotherapie van achter je computerscherm, het bestaat! Iedereen weet dat bewegen gezond en belangrijk is. Maar ook een blessure, beperking of chronische ziekte kan het bewegen flink beperken. In een lastige tijd, met alle afsluitingen in Nederland omtrent het Corona-virus, is het steeds lastiger om van je klacht of te komen of om fit te blijven. Nu het naar ons toe komen wellicht lastig is of het risico te groot is, komen wij naar u toen!

Vanaf nu is het mogelijk om middels een online verbinding in contact te komen met UwFysio. Middels een beveiligde verbinding kunnen wij met u videobellen, uw problemen bespreken en direct aansturen middels tips/adviezen en oefeningen. Daarnaast zullen wij u uiteraard voorzien van de benodigde oefeningen!

Hoe werkt dit?
  • Bel naar 030-2421444 of stuur ons een mailtje naar info@uwfysio.com;
  • Plan met een van onze collega’s een afspraak in;
  • Download ter voorbereiding vast de PhysiApp (IOS en Play Store), of wacht achter uw laptop op de mail met link van ons;
  • Geen mail ontvangen, check voor de zekerheid je SPAM;
  • Maak verbinding met UwFysio en kom zo spoedig mogelijk van uw klacht af!

Deze wijze van behandelen wordt, mits u aanvullend verzekerd bent, volledig vergoed door uw verzekeraar.

Wilt u ons fysiek zien?

Dat kan nog altijd! Ondanks alle beperkingen en hygiëne regels staan wij allemaal nog dagelijks voor u klaar! Heeft u dus klachten, wees welkom!

 

Leave a Reply